Fra sofagris til topptrent 2016

Det å blogge blir bare mer å mer skjeldent for meg. Ofte våkner jeg opp på morgen med "verdens beste tema" men når jeg skal skrive det ned så får jeg en slags sperre og alt blir bare lagt på is. Dette er de første innlegget jeg har skrevet på flere mnd og jeg er sjokkert over at det forsatt er så mange inne på bloggen min hverdag. De varmer rett og slett hjerte mitt!

Den siste tiden har jeg brukt på meg selv. Jeg har hatt noen opp og ned turer og ting har liksom stått litt stille.

Hvordan det blir fremover vet jeg ikke. Jeg tar livet dag for dag og får heller bli posetivt overrasket om noe skjer. Og de gjelds både på godt og vondt tenker jeg.
Dette skulle ikke bli et sippe innlegg så her kommer noe posetivt!

Jeg har blitt med på trenings arrangementet "fra sofagris til topptrent 2016"! Arrangementet foregår på facebook og alle sofagriser burde teste det ut! Jeg har forsatt ikke droppet ut av treningen og jeg kjenner at det blir bare tyngre og tyngre for hver dag. Har holdt på under en mnd nå og har gått ned 2 kilo allerede!

Før jul ble jeg også angrepet av strekkmerker som de fleste går igjennom iløp av livet og jeg har endelig fått "pasjel" kremmen i posten. Gleder meg til å se resultatet av den! Om det blir et posetivt resultat så skal jeg vurdere å legge ut før og etter bilde av resultatet!

Tennene mine som jeg utsatte for coca cola er også fikset så man kan vel si at jeg er på vei mot en ny og sunnere kropp! Håper jeg mestrer dette!

Jeg skal gjøre et forsøk med å ikke bruke så lang tid mellom hver gang jeg legger ut noe her. Kanskje det blit litt mer motivasjon til bloggingen når de gjelder fremgang på treningen!

Er dere med på "fra sofagris til topptrent 2016" ?

#trening #2016 #blogg

Én kommentar

Linn Therese Dagsland

24.01.2016 kl.23:25

Innom for å ønske deg en fantastisk fin, ny uke! <3 Håper du har hatt en bra helg frøken sporty <3 Gode klemmer fra meg til deg!

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits