Uærlige personer

Ærligheten er utrolig viktig her i livet og jeg kan med hånden på hjertet si att jeg har også tatt noen hvite løgner for å enten forsvare meg eller prøve å få noe ut av en situasjon. Folk som kjenner meg vet når jeg prøver å lyve. Stemmen min blir litt lysere, et lite lurt smil lyser plutselig opp og jeg får denne "emm" stemma. Alt dette bare for å for eksempel få det siste kake stykket eller slippe en fjelltur!

Jeg har mye uærlighet rundt meg. Folk jeg ikke kan stole på om visse ting om de er sant eller ikke. Folk som virkelig kan vri på sannheten slik dem slipper å møte konsekvenser og sure miner. Dette er folk jeg tilslutt ikke kan stole på fullt ut! Men det gjelder så klart ikke alt desse personene sier for dem sier jo mye ærlige ting også!

Lystløgnere:
Lystløgnere er vansklig å knekke. Det er vansklig å se om dem drar en løgn eller om dem bare prøver å legge på sannheten. Enkleste måten å ta en lystløgner på er å høre på historien dem forteller og etterpå spør om den personen kan fortelle samme historie til for eksempel en venne gjeng litt senere på kvelden. Lystløgnere pynter som oftes på historien hver gang dem forteller dem. Målet til lystløgnere er å gjøre folk misunnelig. Lystløgnere føler ofte på mindreverdighetskomplekser. Dem føler att dem har nødt til å fortelle livet mer spennendes, mer interessant for andre. Erfarne lystløgnere tror etter hvert på historiene selv.

Manipulatoren:
Der har vi meg! Lyver for å oppnå noe. Det siste kakestykket du har så lyst på eller den fjellturen du helst skulle ha droppa slik du kan sløve i sofaen hele dagen er ikke så vansklig å oppnå om du er den manipulerendes løgneren! "Oj! Er kaken allerede nesten borte? Og jeg som ikke har fått smakt engang" eller min klassiske "nei takk.. er allergisk mot fjell"
Manipulator løgnerene kan også virke sårbar for å oppnå flere ting

Når løgnen blir farlig
Løgner kan ødlegge forhold, vennskap og familie. Det er noen løgner du rett og slett ikke burde ta. Dine aller nærmeste burde du helt tenkt deg om 2 ganger før du lyver til dem. Dem kan bli såra og tilliten kan bli brutt.

Andre tillfeller det ikke er lurt å lyve er til politi, sykehus og brannvesenet. Dem vil hjelpe og jeg har selv vært vitne på att det har skjedd og det har blitt en straffbar handlig etter hendelsen!

Mitt tips er å holde seg ærlige. Ærligheten varer lengst og man skal aldri undervurdere den. Alle lyver men ikke alt er greit å lyve om!

n kommentar

Camilla

04.07.2015 kl.15:49

rlighet har mye si..

Gjr meg glad og kom med en kommentar her:

hits