Et sokkepar som endret alt

For et par år siden ble jeg gravid. Da jeg først fant ut av det så var det både glede og sorg som møtte meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre og jeg klarte ikke å bestemme meg om jeg skulle beholde det eller ikke. Jeg var midt under utdannelsen min, jeg hadde ikke så bra økonomi og jeg slet.
Jeg tenkte i over 2 mnd før jeg bestemte meg. Legen var bekymret for att jeg ikke klarte å bestemme meg tidsnok å prøvde å muntre meg opp stadig. Jeg bestemte meg får å prøve å skaffe hjelp og kontaktet profesjonelle i Ålesund. Dem var veldig hjelpsomme og hjelpte meg igjennom alt. Det var som att jeg prøvde å få dem til å bestemme for meg. Grunnen til att jeg nølte med å beholde barnet er privat og jeg tenker nå att kanskje de er bra att de som skjedde faktisk skjedde! Akkurat når jeg skrev den setninga så hadde jeg lyst til å slå meg selv i ansiktet kjenner jeg..
Det jeg tenkte å fortelle dere er hvordan et enkelt sokkepar skulle forandre på tankene mine. Tanker som jeg ikke kom til å klare å styre selv. Et sokkepar avgjorde de hele!

Jeg gjekk på moa kjøpesenter etter jeg hadde vært på et møte i Ålesund. Jeg hadde ca ei uke på meg å bestemme meg om jeg ville beholde barnet eller ta abort.
Jeg hadde ca en time på meg å gå rundt før bussen gjekk. Jeg gjekk innom flere butikker uten å kjøpe noe. Jeg måtte bare ha noe å bedrive tiden på. Jeg kom til Cubus og tenkte att jeg kunne jo kjøpe meg noe undertøy og noen nye topper siden det begynte å bli en mangel på det. Jeg gjekk bort til sokkeavdelingen og det var da jeg bestemte meg..

2 sokkepar, et til voksen og et til baby, festet til hverandre med en rosa sløyfe. På hjertet stod det "best present ever". Ja tenkte jeg! Jeg beholder barnet! Jeg kommer til å angre på å ta det bort og jeg klarer ikke tanken på å fjerne mitt egent barn! Jeg kjøpte sokkeparet og ringte legen for å fortelle den siste avgjørelsen. Et par dager senere så ble det en spontan abort. Jeg var utrolig lei meg men det var ikke noe jeg kunne gjøre noe med.
Grunnen til jeg plutslig tok opp denne historien nå er fordi jeg fant sokkene i dag. Etter så lang tid så hadde jeg enda ikke tatt dem ut av cubus posen engang. Dem hadde bare blitt gjemt vekk og jeg har prøvd å glemme det.

En dag så blir de min tur og den dagen skal jeg være klar!

3 kommentarer

Nina Maria

24.04.2015 kl.21:45

Oi! S fantastisk lese frst, og morsomt det med sokkene... men spontanabort. Huff, det er fryktelig kjipt :/

Cathrine Narum

25.04.2015 kl.10:46

h, s koselig og trist lese p n gang! :) :( Det blir din tur en gang :) Du vet i hvert fall at du er fertil, og det er jo positivt :) Klem.

Superste sokker forresten!

26.04.2015 kl.04:19

<3

Gjr meg glad og kom med en kommentar her:

hits