Livet går endelig rett vei!

For dere som har lest bloggen min fra starten av og har fått med seg dem veldig få innleggene jeg har skrevet om mitt liv å hvordan jeg takler hverdagen etter forskjellige livsødeleggende hendelser, kommer til å forstå litt av dette her. For dere som er ny på bloggen kommer dessverre ikke å skjønne så mye med att jeg skriver att livet går endelig rett vei! Behandlingen min går bedre, jeg har så og si begynt å innsett att jeg må klare å leve livet mitt selv uten angst og jeg lever med de beste folkene rundt meg, som vil meg ingenting annet en godt her i verden. Jeg skal mye ut å reise den neste tide, noe som jeg brukte å grue meg veldig til senest i fjor fordi jeg var rett for å møte verden. Tanken på att folk i verden skulle ødelegge for meg var den verste tanken min. Jeg var redd for å møte de verste folkene som kunne møtes og hodet mitt var så inn i den tanken att jeg glemte att det finnes gode mennesker også. Jeg var redd og usikker på folk! Dette er noe jeg må slutte med! 

I går sa noen til meg: "Skal du virkelig la noen personer ødelegge for deg resten av livet?! Skal du virkelig la dem vinne? Har du noen gang tenkt over kor sterk du er etter alt som har skjedd?" 

Nei, jeg har ikke tenkt på det. Jeg har ikke tenkt på noe for å være helt ærlig. Alt jeg har gjort er å gjemt alt inni meg og prøvd og glemme det mens det sakte men sikkert graver seg utover igjen.

NÅ vil jeg komme meg over det! Jeg vil komme meg ut når jeg vil og ikke bare når jeg klarer. Jeg vil kunne gå rundt uten å være bekymret for alt og sist men ikke minst så vil jeg kunne stole på folk igjen!

 

I år så skal jeg virkelig gjøre noen stunt! Jeg skal til polen i April, Oslo på konsert i mai, ferie i Amsterdam og Danmark i sommer og kanskje en tur til polen igjen i august! Heldigvis så kommer jeg til å være i lag med folk jeg kjenner og stoler på og jeg har på følelsen att dette kommer til å bli kjempe kjekt!

 

 

Ha en fortsatt fin dag !

 

#tanker #følelser #torsdag #blogg #hverdag

Én kommentar

mairho

19.03.2015 kl.19:41

Jeg har ikke lest bloggen din tidligere, men det er veldig bra at ting går rette veien :-) Ønsker deg alt godt!

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits