A best friend...

Din bestevenn er en av de viktigeste personene i livet ditt! Alle fortjener en og jeg kan med hånden på hjertet si att uten mine bestevenner så hadde jeg ikke hatt en fint liv.

En bestevenn er en du kan stole på hele tiden. En som kommer til å være der om du har det vondt og en som står med din side når du har det godt.

Når din bestevenn er trist så kan du også føle på tristheten. Gråter din bestevenn så kan du også fort begynne å gråte. Det er dager det er kun din bestevenn som klarer å fikse opp i all sorg og klarer å spre glede i hverdagen din igjen!
Du og din bestevenn har kanskje ikke samme humor men kun din bestevenn kan få deg til å le over den minste ting som ikke var artig før.

Din bestevenn er ærlig og sier alltid sannheten til deg. Ser du grusom ut på håret så skal jeg love deg att din bestevenn kommenterer det!

Om du faller og brekker et bein så hjelper kanskje ikke bestevennen din deg opp med engang. H*n er for opptatt med å le! Kun for å få deg i bedre humør slik att smerten skal bli borte og fordi din bestevenn er så nervøs for att du er skadet att dem bruker latter for å prøve å gjøre situasjonen bedre! Det hjelper ikke på det brokkene beinet men et knust hjerte og skuffelse kommer du aldri til å oppleve med denne personen! Etterpå ler dere sammen over den eventuelle hendelsen mens din bestevenn skriver på gipsen din!
Er dere på en fest og du syns att en gutt/jente er innpåsliten og du har lyst å komme de bort derifra så trenger din bestevenn bare et lite blikk og h*n forstår att h*n må gjøre enten en avledningsmanøver eller gå ut å ringe deg for å late som h*n er en syk bestemor som trenger noen å prate med.

En bestevenn er en du så og si deler økonomi med. Låner 500 kr og vet att du slipper å tenke på å betale tilbake for når man tenker litt tilbake så har du vel lånt en 500 lapp til han/henne og kanskje du en dag betalte for pizzaen dere spiste på restaurant engang men gangen før der så betalte bestevennen din. Hvem bryr seg om penger når det gjelder mellom dere to ?!
En bestevenn er en du kan stikke ifra i flere uker og komme tilbake til som det bare skulle tatt noen timer. Vennskapet kommer aldri til å dø selv om det blir noen uker mellom hver gang dere ser hverandre.

Dør et familiemedlem av din bestevenn så føler du sorgen du også. Når du er så nær en person så kjenner du som oftest personene rundt den personen. Om din bestevenn blir dradd ned så stuper du frivillig ned sammen med henne/han ! (Det gjør i alle fall jeg!)

Har du en bestevenn så har du noen å snakke ut om alt med! Har du en pinlig sykdom så vet som oftest din bestevenn det. Hatt diare en dag? Hvorfor ikke dele det med din bestevenn? H*n skal jo mest sannsyndelig bli med deg oppå legen likevel!

 

 

Skulle hatt med mange flere bilder på dette innlegget her men dette var det jeg hadde på den nye pcen min :)

 

Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten mine bestevenner <3

 

Er du enig med meg på dette innlegget så del det med din bestevenn

 

Følg meg på facebook HER.

 

#Blogg #Hverdag #tema #mandag

 

Én kommentar

Cathrine Narum

23.02.2015 kl.11:44

Åh, ingenting er som å ha en bestevenn! <3 :)

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits