Flere og flere alenemødre!

I løpet av dem siste årene så har det blitt flere og flere alene mødre her i verden, og jeg lurer litt på hvorfor? Jeg sier ikke att det er galt og være alene mor, ingenting med det! Jeg tror att en person alene klarer fort og ta seg av ansvaret som to stykker skulle egentlig hatt, med litt hardere arbeid og litt strammere økonomi! 

Men alene mødre blir mer og mer vanlig som årene går. Er det fordi gutter blir fortere redd for ansvar?, eller kanskje det er att jenter/gutter har blitt mer barnslige/egoistiske/fæle med årene så det blir fort brudd? Kanskje det er mer one night stand, ei kvinne som lovde hun brukte p-pillere eller en kondom som sprakk. Kanskje noen mødre også bare har et mål om å komme på tven også!

Flere og flere barn vokser opp nå med å være annen hver helg med pappa og ellers med mamma. Noen har også andre systemer på hvor lenge dem har barna mellom hver gang. Mange bare har fått nye stemødre og stefedre som dem må forholde seg til og noen har til og med blitt vant til "nye besteforeldre".
Jeg tror att det var mye av dette før også, bare det ikke var så mye snakk om det som det er nå.

Om en kjendis blir alenemor eller alenefar nå så står det i aviser i flere uker og det ender til slutt opp med att aviser lyver om att barna er depressive og kanskje har selvmordstanker osv for å få flere leser tall.

Alene mødre får egne programmer på tv. Samme gjør unge mødre..

(Btw! Jeg liker ikke disse tv programmene fordi jeg syns barn burde være barn og viss barnet på for-eksempel 6 år gråter så burde ikke et kamra team stå oppi ansiktet til ungen og filme det!)

Og det er mer blogger om å være alene mor eller far.
 

Ingen kan garantere på¨att dem ikke kommer til å bli alene mødre eller fedre. Man vet ALDRI hvordan fremtiden blir! Jeg skal gjøre et godt forsøk om jeg noen gang blir gravid og holde meg til kjæresten. Selv om han sikkert blir utrolig irriterende når hormonene kommer og går! Heldigvis er ikke kjæresten min så lett skremt så om jeg plutselig en dag kommer med slike nyheter så kommer han nok ikke til å løpe av gårde :)

 

*Bildene lånt fra google*

 

Spørsmål til dere : Hva tenker dere om saken ?

                                    Er du alene mor eller far?

 

Følg meg på facebook her!

 

Ingen kommentarer

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits