Når sykdommer vinner..

Og nå mener jeg ikke att jeg skal dø! Jeg har bare en kraftig forkjølelse og det jeg mener med att den vinner er att den tar fra meg matlyst, orket med å gjøre noe og nattesøvnen.. Det er vanskelig å sove når man ligger her med tett nese, sår hals og må hele tiden ha noe å drikke før man tørker ut! Er så lei av å være syk nå! Har lagt i sengen nå i ca 4 dager og det kommer seg ikke akkurat på bedringens veg.. Har iallefall fått tilbake smaksløkene mine igjen og det er jo litt positivt bare det!

 

Nattetimene er ikke bortkastet likevel! Denne natten har jeg redigert litt bilder, fått meg en ny venn fra India som er medisin student og jeg har lest massevis av blogger og fått litt inspirasjon til kanskje noen nye innlegg :) Jeg har også fått beskjed om å skrive litt engelske innlegg? Litt rart siden jeg egentlig skriver det til norske men viss engelsk menn vil vite hva jeg gjør på så greit! 

"I'm sick! Have the flu and it's making me awake at night!"

 

Jeg suger i engelsk så nei, engelske innlegg blir det nok ikke :) Men jeg kan vel kanskje klare å få inn noen få setninger her og der!

 

 

Nå skal jeg gjør et siste forsøk med å sove igjen! Om jeg ikke klarer det så tror jeg rett og slett att jeg bare står opp igjen og gir opp! Da får jeg heller prøve å sove til i morgen natt istedenfor!

 

G'night!

 

 

 

Ingen kommentarer

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits