Oppdatering!

Jeg ligg syk og det er grunnen til jeg ikke har orket og blogget dem siste dagene. Litt snufsing, feber, hoste og nysing er det jeg sliter med. Jeg ligger også og blir både varm og kald pga feberen. I dag kom igjen smaksansene mine og lukte sansen min iallefall så jeg tar det som et tegn att jeg er på bedringens vei!

Det som har skjedd disse siste dagene er att jeg har vært i bursdagsselskap til lillesøsteren min som ble 20 år gammel på Torsdag. Der fikk vi servert en middagsrett som heter raklet som jeg faktisk ikke har spist på flere år. Kjæresten min spiste det for første gang den gangen. For denne retten så må man virkelig ha tålmodighet for å si det sånn og det har ikke kjæresten min når det gjelder mat! Hahaha!

Retten foregår sånn: Skåler med forskjellig kjøtt typer, mye forskjellige grønnsaker, ost og egentlig alt annet som også kan grilles. Vi har på en måte mini griller oppå bordet som steker kjøttet og grønnsakene. Det blir ikke noe grilllukt i huset og det kommer ingen stek os! Under "grillen" så er de små "skuffer" som vi kan gratinere forskjellig mat nedi. Jeg bruker poteter, ost, bacon og kanskje litt pølser. "Skuffen" er ferdig når man ser att osten begynner og brune. Kjempe bra rett til lange middagsselskaper!

Dessert ble det også! Oreokaker, sjokolade cupcakes, sjokolade pudding og is var det på menyen blant søtsakene.


Bilde : Ble veldig dårlige bilder fra reklet middagen pga lys i rommet og dårlig Camra :)

 

På fredag så fikk vi besøk på kvelden av 2 kompiser til kjæresten min som overnattet til i dag. Vi lo veldig mye av den lille tiden jeg var oppe fra "sykesengen". Jeg husker faktisk ikke så mye fra gårsdagen og det skremmer meg! Tydeligvis mye som har skjedd men jeg husker ikke noe siden jeg lå så og si i koma uti sengen med høy feber. I dag derimot så husker jeg litt bedre. Jeg føler meg et hakk bedre så jeg har vært ilag med kjæresten og kompiser så og si hele dagen. Nå er jeg tilbake i sengen og har et mål om å bli frisk til Mandag! Mens jeg ligger her så holder jeg på å redigere noen bilder jeg tenkte jeg skulle legge ut på bloggen i morgen. Noen bilder jeg skulle lagt ut for lenge siden men har ikke hatt tiden til det før nå! Bildene ble tatt på høsten og av 200 bilder å tror jeg att jeg valgte meg ut 5 som jeg var LITT fornøyd med! Gleder meg til å vise det til dere! :)

 

Og ja! Har også begynt å bli stalka av fiskene mine.. 3 fisker står på samme plass og bare stirrer på meg hver dag? Det må jo være noe? Kanskje jeg skal slutte å klappe dem? Hahaha

 

Legg meg til på blogg snapchaten min: aniteb-blogg :)

Følg meg på facebook HER

Ingen kommentarer

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits