Årets mål og ønsker!

Dette er del 3 og det siste innlegget av "Året som var og året som blir" ! Del 1 og 2 finner dere litt nedover på bloggen her :)

 

Dette innlegget blir om mine mål for det nye året. Hva jeg vil oppleve, hva jeg vil oppnå og hva jeg vil unngå. 

 

Mål for året!

Som alle andre så har jeg et mål om å begynne å trene. Ikke for å gå ned i vekt eller for å få bikini kroppen men for helsa mi. Forsetter jeg som jeg gjør nå så lever jeg kanskje til jeg er 40 år å dør av hjertefeil eller noe sant. Jeg vil begynne å trene, spise sunnere, kanskje kutte ned litt på røyk og cola til og med. Problemet mitt er vel att jeg "glemmer" å starte på mandag og det har jeg vel gjort i ca 8 år nå!

Ja, jeg er lat, jeg er en sofa gris og lever mer usunt enn noen av dere kanskje har sett før men dette året skal bli annerledes! 

Jeg har et mål om å komme meg ut i jobb igjen. Bli ferdig med alle problemene nå og komme seg ut i arbeidslivet igjen! Er lei av å sitte hjemme mesteparten av uken og bare se i en vegg og vente på att andre skal komme hjem igjen fra jobbene sine..

Jeg har også et mål med å bli bedre med å ta bilder! Kanskje gå på et lite foto og redigerings kurs.
Hva jeg vil oppleve!

Jeg er en person som vil oppleve mest mulig på kortest mulig tid! Er jeg på en plass så vil jeg helst ha sett på hvert hjørne av plassen slik jeg ikke går glipp av noe! I år er målet å komme seg opp i en paraglider! Enten om jeg gjør det her eller om jeg gjør det i utlandet! Jeg har hatt veldig lyst til det i flere år nå og jeg tror att kanskje dette er året om ikke mangel på penger stopper meg.

Jeg vil også til Polen igjen på samme tid vi var der i fjor. Kjempe stor festival med mye shopping muligheter og mye kultur! Gå igjennom gatene langt ut på natten og kose meg med kjæresten min, oppleve nye skikker og spise kjempe god mat i gamlebyen i Gdansk! 

Ja, og så klart vil jeg oppleve et fantastisk år til med kjæresten min! Gleder meg til å tilbringe det nye året med han <3


Elsker deg Martin <3

Dette vil jeg unngå!

Jeg vil unngå fæle ting. Miste venner, miste familie, noen som dør eller att noen blir hardt skadet. Jeg vil helst unngå att det skjer noe med meg også.

Jeg vil også unngå gjeld. Plutselig ikke ha råd til å betale regninger eller att jeg plutselig har betalt for lite på skatten. Håper jeg får gjort det meste riktig når det gjelder økonomien for å si det sånn!

 

Det kommer sikkert mange flere mål og ønsker iløpet av året, som jeg heldigvis ikke vet noen ting om enda! Gleder meg til å se hva dette året bringer men viss det bare topper halvparten av i fjor så vet jeg att det kommer til å bli fantastisk! 

 

Tusen takk til alle som gjorde 2014 til et bra år og godt nytt år alle sammen ! :)

 

Følg meg på facebook her!

Ingen kommentarer

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits