Fanget blekksprut!

Kanskje jeg er litt nub når det gjelder sjøen og hva som lever i norske farvann men blekksprut?? Jeg trodde virkelig ikke att de fantes blekksprut her i lille Norge. Å iallefall ikke så store som sprutet blekk nesten 4 meter!

I dag på frisklivssentralen så skulle vi bare på en liten fisketur på seil båten. Kjempe fin temperatur ute og det var ikke mye bølger. Plutslig mens vi satt og fisket så var det noen som fekk napp og vi tenkte jo att det var en fisk. Men neida! Der kom det plutslig en blekksprut opp og gjorde hele båten svart ! På bare noen få minutter fisket vi 5 blekkspruter men 3 av dem klarte å rømme så klart..

Dette ble rett og slett en fisketur uten om det vanlige!

Fekk også massevis av fisk men ble bare to fisker som ble med hjem. Pluss de 2 fiskene som var i magesekkene til blekksprutene da selvfølgelig!

Viste dere att de fantes blekksprut her omkring?

Har dere fisket blekksprut?

3 kommentarer

Barbie

21.10.2014 kl.21:10

Fikk helt vondt i hjertet av se disse bildene... Stakkars forsvarslse dyr :(

Per Vers

21.10.2014 kl.21:42

Stakkars Barbie... :(

Emma

27.04.2015 kl.12:23

Hei Betina. Ville bare legge igjen en kommentar til deg og takk for en morsom og fin blogg. Fant deg da jeg skte etter blekksprut, noe jeg selv har blogget om. Her er min min blogg: https://blandingsdrops.wordpress.com/2015/04/20/kjempeblekkspruter/ ta gjerne en tur innom :-)

Gjr meg glad og kom med en kommentar her:

hits