I morgen skjer det!

Har helt glemt av å fortelle dere om den lille bil ferie turen vi skal på i morgen! Vi reiser i ca 7 tiden i morgen til oslo for å overnatte der til søndag. Det blir tusenfryd og ullared og soving i båt! Skal bli en kjempe kjekk tur ilag med kjæresten, søsteren og typen hennes. Lover dere mange flotte bilder fra turen og oppdateringer om så og si alt som skjer. Baggene er pakket og klar men jeg har også pakket for et par dager til. Neste stopp etter oslo blir Moldejazzen! En hel uke på Molde med dem beste folkene! Gleder meg som en unge, men samtidig så vet jeg att de kommer til å bli utrolig slitsomt.. i fjor så gjekk jeg over 12 timer hverdag fra mandags morgen til lørdags natt. Noen dager ble det opp til 18 timer med gåing!

Nå kan jeg også ta massevis av bilder på turen ! Minnet mitt har vøre fullt og nå har jeg endlig fått et nytt minnekort på 128 GB i posten!

Nå som alt e pakket ferdig og kveldens dusj er ferdig så er det bare å sette på en pizza å slenge seg nedi sofan i et par timer før de blir natta. Må vurdere en tidlig kveld i kveld siden vi skal opp så tidlig i morgen.

#hverdag #utpåtur #tur #blogg #bilde #bilder #reise #ferie

Er det noe som skjer i Oslo som dere vet om denne helgen? :)

Ingen kommentarer

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits