NYTT DESIGN!

Endlig nytt design på bloggen og jeg klarte de faktisk alene! De er ikke verdens fineste design og headeren passet ikke inn på bloggen sånn skikklig.. har prøvd alt jeg kan men de er litt vansklig å gjøre de over et nettbrett :/

 

 

Eneste jeg gjorde egentlig var å bytte header som jeg nettopp har laget og byttet litt bakgrunnsfarge. Kan godt hende jeg endrer litt igjennom dagen og viss ikke sågjør jeg de så fort som  jeg klarer og når jeg har tiden til de. 

 

#header #design #blogg #hverdag #bloggdesign #tirsdag

 

Hva synst dere om mitt nye design? :)

Har dere noe tips om kordan bloggen kan se litt bedre ut ? :)

4 kommentarer

Emma

01.07.2014 kl.10:35

HEEI, ELSKER BLOGGEN DIN!!! ER EN AV DINE FASTE LESERE! hadde vært veldig morsomt om du ville gått innom bloggen min!

Betina A. Kjellbotn

01.07.2014 kl.16:24

Emma: Takk :D de skal jeg gjøre :D

02.07.2014 kl.10:18

Dette er en kommentar som jeg vil putte under kategorien "konstruktiv kritikk".

Designet ditt er rotete. Slik jeg husker fra min tid med blogg.no så er ditt nye design fra innstillinger inne på siden. Jeg vil anbefale deg at du google "Gratis design til blogg.no" på google, for der finner du mange forskjellige design som fungerer på en lett måte. Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette skal det som regel være forklaringer på hvordan du putter inn dette designet. Hvis ikke, kan du sende en kommentar/mail til vedkommende som har laget designet for å spørre om hjelp til hvordan du gjør det. Kanskje du kjenner noen som kan det fra før av også?

Til det andre, du burde aldri skrive på dialekt. For noen er dette veldig plagsomt, og dette kan føre til at de stopper å lese bloggen din. De kjente bloggerene i Norge skriver på bokmål, for det er en leseform som passer for alle, som alle skal ha lært.

NB! Les alltid gjennom innlegg før du poster det, slik at du kan rette på eventuelle skrivefeil.

Et annet lite tips er at du ikke bruker noe særlig smileys/hjerter, for dette kan bli forstyrrende.

Jeg ønsker deg lykke til med bloggen din, for det ser ut som dette er noe du trives med! Jeg legger ved eposten min hvis du er interessert i å diskutere litt om blogg over mail. Ha ellers en fin dag! :)

Betina A. Kjellbotn

02.07.2014 kl.14:04

Anonym: Takk for tipsene ;)

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits