5 ting jeg hater!

Fem ting jeg hater att folk gjør! Enkelt innlegg og skrive. Jeg er som en normal person med normale fobier og missliker forskjellige ting. Det er noen ting jeg ikke kan rett og slett takle og jeg tenkte å skrive et innlegg om det nå! Dette er også en måte dere kan bli litt bedre kjent med meg :)

Her kommer de 5 tingene jeg hater over alt på jord!

1. Att folk ikke tar fobiene mine alvorlig!

Er de noe jeg er redd for her i verden så er de sprøyter og humler,veps,bie osv. Folk som holder på å tuller med meg om slike ting irriterer meg. Jeg er som alle andre som er redd for ting. De er de som gjør oss til mennesker. Ser ikke akuratt humoren me å komme med en svær tarantell i tryne på noen som er livredd edderkopper. Dere skjønner sikkert hva jeg mener !

 

2. Misshandlig av dyr!

Økningen på filmer på facebook der dyr blir tent på, slått, hengt eller flådd levendes blir de bare mer og mer av. Skjønner ikke att folk klarer å gjøre slike ting mot uskyldige dyr som ikke klarer å gjøre noe tilbake. Alle di skrikene og all den torturen.. Kjenner de river i sjelen min di 3 sekunderne jeg ser på en sånn video. Di som legger ut slike ting er bare ute etter oppmerksomhet! Slutt og del filmene! De hjelper ikke dyrene i de hele tatt..

 

3. Folk som biter på gaffelen, skjeen eller kniven!

Helt grusom lyd som gjør slik jeg mister matlysten. Og når folk ikke vil stoppe når jeg spør, da er de egentlig bare å legge fra seg gaffelen, gå der i fra og så får jeg heller komme tilbake å spise når di andre er ferdige. Klarer ikke di lydene og kjenner jeg virklig må brekke meg bare med tanken!

 

4.Mobbing!

Jeg må spør HVORFOR orker folk å mobbe? Er de fordi dere mobbere ikke har noe annet å gjøre på eller er dere såpass flau over dere selv slik att dere må tråkke ned på andre? Jeg vet att mobbing kommer nok aldri til å bli utrydda fra denne verden og kanskje kommer de til å bli mer. Ser jo bare her på blogg.no hvordan folk mobber hverandre :s Til og med voksene folk som burde vist bedre! Helt utrolig.. 

5. Folk som forandrer seg ettersom hvem di er ilag med.

Plutslig er ikke man bra nok for en kompis fordi de kom en fin dame inn og han skubber deg unna og ignorerer deg resten av kvelden. Eller så kommer den nye populære jenta inn på en fest og alle vennene dine samler seg rundt henne og gjør nøyaktig som hun gjør og sier. Kanskje kjæresten din oppfører seg anneledes mot deg når h*n er med venner? Dette kan skje og kommer mest sannsyndlig til å skje med alle. 

 

 

 

 Mye negativt i dette innlegget og husk att dette er mine meninger ;)

 

Følg meg på facebook her!

6 kommentarer

Mira

26.06.2014 kl.23:27

Nr 1, 2, 4 og 5 - enig og spesielt det siste irriterer meg noe grenseløst. Jeg kjenner flere som er slik, de forandrer nesten daglig hva, hvem og hvordan. Vet aldri hvor man har de. Og det betyr også at de forandrer mening om meg...

Nina Maria

27.06.2014 kl.09:41

off ja! Skikkelig irriterende ting!

Linn Engan

27.06.2014 kl.11:08

Er enig!

Betina A. Kjellbotn

28.06.2014 kl.01:47

Linn Engan: mhm !

Betina A. Kjellbotn

28.06.2014 kl.01:47

Nina Maria: ja :o

Betina A. Kjellbotn

28.06.2014 kl.01:48

Mira: ja, ikke sant ?! Ufattlig irriterendes når folk e sånn

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits