Barnet jeg mistet..

Har en klump i halsen når jeg endlig klarer å skrive om dette. Jeg har hatt lyst og skrevet det på bloggen før bare for å få høre andre sine historier og kanskje om det var folk som opplevde det samme. Tidligere i år så mistet jeg barnet mitt under graviditeten. Husker forsatt som om det skulle ha vert i går jeg tok den gravid testen og den var positiv. Jeg viste ikke hva jeg skulle tenke, viste ikke hvordan jeg skulle si det og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre.. Det var et utrolig vansklig valg om jeg ville beholde det eller ikke. Jeg tenkte på alt det positive ved å få dette barnet men jeg tenkte også det negative. Det nagative var selfølgelig økonomi og plass og bo, om jeg hadde fått støtte eller om jeg måtte vere alene. Det positive vant og jeg bestemte meg for å beholde det! Jeg ringte legen med den store nyheten og han gratulerte meg. Jeg gjekk rundt i ca ei uke og gledet meg! Tenkte over valget jeg hadde tatt og hva som kom til å skje! Om det ble gutt eller jente, hvordan den såg ut, hva barnet kom til å ha som en hobby osv osv! Jeg tenkte virkelig på alt. Jeg var bare et stort smil der jeg gjekk! Jeg fortalte det til mine foreldre, søstre og mine aller næreste og var klar for å begynne et nytt eventyr! Slutten av uka begynte jeg å blø, først var det bare litt så jeg gjekk opp på legen å di sa bare att de kunne vere att egget festen seg skikklig og det var ingen ting gale med fosteret. Ett par dager senere begynte det å blø veldig mye, jeg hadde ekstreme smerter og det var selvfølgelig midt på natten. Jeg er så glad for att jeg har verdens beste venner som trosset att di skulle opp tidlig og kom med engang! Neste dag så var det rett opp på legen igjen for å ta en skjekk og han sa att det var muligens en spontan abort og att jeg måtte ikke skylde på meg selv pga det. Jeg måtte direkte til ultralyd for å skjekke om det var der enda, noe det desverre ikke var. Jeg gråt utrolig mye den natta, viste ikke hva jeg skulle gjøre og følte egentlig att jeg ikke fekk den støtta jeg trengte. Dere tenker sikkert att jeg var ikke langt uti svangerskapet, men det var noe som skulle bli barnet mitt og jeg elsket det virkelig fra første stund! Det er en hel del igjen av historien, mye jeg ikke vil ha ut på bloggen. Mye som sier veldig mye om hvorfor det muligens ble en spontan abort. 

 

Den natten jeg mistet barnet så skrev jeg dette diktet, jeg har kun vist det til 3 venniner før og jeg håper dere synst det er rørendes eller fint slik som di gjorde!

 

Takk til dere som leste historien min, jeg er virkelig lettet for å endlig få det ut !

4 kommentarer

Anonym fra Vatne :)

16.10.2013 kl.17:28

jeg begynte nesten å grine når jeg las dette, utrolig trist.... ikke minst så er jeg utrolig stolt av deg som faktisk ville ha barnet uten å ta abort, det er ikke mange som hadde gjort på din alder! stolt over deg!
Uff da Betina :/ Virkelig trist å lese :/ Du ville blitt en god mor til den lille engelen <3 Klem <3

Betina A. Kjellbotn

30.10.2013 kl.23:12

Anonym fra Vatne: Tusen takk for støtten :) <3

Betina A. Kjellbotn

30.10.2013 kl.23:13

Linn Annett: Tusen takk for støtten :) <3 Får håpe jeg får en ny sjans en dag :)

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits