Slinningsbålet 2013

St.hans feiringen i år ble ut på slinningen i Ålesund. Dette bålet er ganske så kjent fordi det har nesten slått verdens rekord i høyde før. Det er det største bålet vi har her i norge tror jeg nå og det møter opp så utrolig mange folk hvert år. I år var det også live musikk ( Di spilte metallica og pink floyd), halv nakene gutter danset og alle hadde det kjempe koslig. 

Det var jeg, martin og lillesøsteren min som dro utover. Vår flinke sjofør var Ivan, og heldigvis fekk jeg tilbringe litt tid attmed han også før jeg dro hjem kl halv 6 i natt for å legge meg.

 

Bilde 1 ; Første bilde jeg tok i fra Slinningsbålet. Rundt bålet ser dere masse vis av båter. Bålet ble ikke så stort i år desverre. Får håpe på et større neste år !

Bilde 2 ; Martin kosa seg big time men å høre på live musikk. Fekk ikke noen bilde av dem som spilte da, på grunn av det vr så mørkt ;(

Bilde 3 ; Slinningsbålet <3

 

Hvordan feiret dere St.hans ? :)

2 kommentarer

4 barns mamma

23.06.2013 kl.23:22

Flott bål dere hadde, må være gøy med så stort. Vi feiret på torsdag og da var det heldigvis fint vær (litt tidlig, men antagelig at de ville ha det før alle reiste på ferie).

Betina A. Kjellbotn

04.07.2013 kl.08:24

4 barns mamma: så artig da :D

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits