Herregud! skumleste natta!

God morgen alle sammens! håper dere har sove godt for det har nemlig ikke jeg gjort!

Her i lille Brattvågen så har vi nok narkomane her også men det er ei dame som skiller seg virkelig ut av dem. Hun er aldri ute på dagen men om natta så gjeng hun rundt å lusker.. Hun er kjent for å gå inn i hus som folk har glemt og låst, bryte seg inn der folk ikke har bodd på ei stund og butikk nasking. Hun er svarte store klær, veldig tynn og smidig. Pappa hadde til og med innbrudd no for ei lita stund siden og vi har all grunn til å mistenke henne. Heldigvis så ble ingenting stjålet men alt fra skuffer og skap var slangt utover gulvene og dette måtte vi rydde opp selv.

I natt så var det mest sannsyndlig hun som var her borte ved leiligheten til typen.  Vi hørste først att noen tok i ytterdøren og plutslig forsvant. Typen min gjekk og skjekket vinduge på sove rommet får å se om han såg noe. Alt han hørte var att noen knakk noen kvister og så ble det stille igjen. Etter et par minutter så hørte vi noen som var attmed søppel dunkene og holdt på å styre der. Vi hørte også att di andre dørene ved di andre leilighetene ved siden av ble prøvd å åpna men  der var de låst. Det værste lydene var fot trinn på verandan og jeg kjente ved vibrering på sofan att det var noen der som tok sakte men tunge skritt. Et dyr kunne ikke laget slike lyder og vi hørte det var et menneske. Redd som jeg var så låg jeg under et teppe og gjemte meg mens typen min satt bare å håpte på att denne personen kom inn slik vi kunne ta han/hun på fersk gjerning. Bra att det var en modig her som kunne passe på lille meg som ikke var fullt så modig. Lydene stoppet heldigvis etter ei lita stund men vi skal se etterpå om han/hun kom seg inn i en av di andre leilighetene som er ubebodd. 

Skumle greier! Iallefall viss denne personen har foreksempel vøre borti en busk og observert oss ei stund får å se om vi sover eller ikke! Kjenner jeg forsatt har frysninger!

 

 

 

Hva hadde dere gjort ?!

 

3 kommentarer

26.02.2013 kl.10:46

Huff, det er ekkelt ja! Jeg hadde nok stått klar med en stor kniv, så mistenksom som jeg er x)

Betina A. Kjellbotn

26.02.2013 kl.18:26

Anonym: Hehe, ja rart att jeg ikke hentet kniven! Liv redde lille meg :P
Blir utrolig redd! Og eg er livredde narkomaner! Haha.. Litt pinglete.. ;p

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits