Søndagstur ; Alternativmessa

Da var det siste blogginnlegget om tidenes søndag og jeg skal nå fortelle litt om alternativ messa.

Alternativmesse er en samling der mange healere, folk som kan spå, folk som gir energi og fjerner dårlige energier osv. Var kjempe spennendes å høre om di forskjellige emnene og kjøpte til og med en liten ting hjem. Forklarer om det jeg kjøpte litt lengere nede. Vi møtte mange kjente på messa også og ble forklart grundig hvordan ting fungerte. Jeg kan desverre ikke kalle meg noe ekspert enda på dette! Og noe ekspert kommer jeg nokk aldri til å bli heller. Men skal virkelig prøve å sette meg inn i det jeg kjøpte å prøve å forstå det ! Det var til og med ei veninna av meg som ble spådd i dag og hun ble kjempe fasinert over det. Alt stemte men di bestemte seg for å ikke gå inni fremtiden hennes.Bilde 1 ; Noen av di steinene vi kunne kjøpe på messen.

Bilde 2 ; Pendelen jeg kjøpte!

Pendelen var vansklig og finne og fekk heldigvis hjelp av en venn som holder på med slikt. Jeg prøvde ut mange men til slutt så fant jeg en som ville høre på meg. Ja, jeg skrev riktig ! Når jeg tenker ja så begynner den og fare frem og tilbake, når jeg tenker nei so snurrer den og når jeg tenker stop så stopper den. Helt utrolig og jeg skal lese meg frem til å få den til å svare på spørsmål om livet mitt. Jeg er sikkert like forundret som mange av dere akuratt nå men det funker faktisk ! Aldri opplevd noe mer fantastik!

Min utvalgte krystall ble en ametyst. Det som er artig med det er att ingen andre ville høre på meg og det var bare den som gjorde det jeg tenkte ! OG da jeg var liten så gjekk jeg alltid rundt med en liten kiste med en ametyst stein nedi helt til den dagen jeg glemte den på en resturang. Så ametyst er faktisk en liten del av livet mitt også !

 

Har dere prøvd noe sant?

Ingen kommentarer

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits