Da har besøket dratt

Da satt jeg her ensom igjen og ser på CSI som jeg har gjort store deler av uken. Har blitt lite blogging denne veka og jeg håper på att det skjer litt mer i helga slik jeg har litt å skrive om. Vet iallefall att i morgen blir det film kveld med Nina og Linn (Tina og Betina the movie ) , middag med mamma og resten av kvelden til å slappe av. Lørdagen skal jeg og typen og Linn på alternativmesse får å se på en kompis holde et foredrag. Resten av helga er det ingen plan på men skal klare å få inn noen innlegg om det.

Uansett så har jeg nettopp hatt besøk av en kjekk gjeng! Min kjære gutt og to veninner. Alle kom inn og fekk sjokk av rotet mitt. Stakkerene! Har ikke hatt energi eller motivasjon til å rydde så det såg ikke ut. Godt å ha gode venner som kommer og hjelper meg med å få litt orden når ting ikke er på topp ! ♥ Det ble også mye prat og kos. 

Planene resten av kvelden var å dusje, se siste episoden av CSI og prøve å få i seg litt mat. Love to be sick say no one ever! Skal finne sengen tidlig i dag også kjenner jeg !

 

Bilde ; Google

 

Hva har dere gjort på i dag ?

 

 

 

Ingen kommentarer

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits