Child beauty pageants

Er ikke dette grusomt ? Att mange foreldre tvinger barna sine til å ha på seg mye sminke, gå med korte kjoler, vise seg frem i undertøy på ei scene og late som di er 20 år ? Fleste barna er i mellom 2 -5 år og di har ikke en sjans å si hva di selv vil gjøre. Di barna får ikke gå ut å leke med andre barn fordi dem kan falle og ødlegge den perfekte huden. Di barna får ikke spise godteri i tilfelle di legger på seg, det er til og med noen av barna så må gå igjennom slanking. Di barna må gå igjennom tann bleking, operasjoner, slanke kurer osv. Og alt dette bare fordi foreldrene (mest mødre) skal bli fornøyde! Barna har det ikke godt i det hele tatt og jeg håper dette snart slutter. Å gjøre ei 3 år gammel jente om til et sex symbol er bare feil ! Det er en grunn til att det blir mer og mer pedofile her i verden! Dette er bare ekkelt ! Barna er kjempe søte med di hadde vøre mye finere uten sminke og kortkjoler. 

Jeg såg nettopp et bilda av ei lita jente på kanskje 4 år som hadde en påtent røyk i munnen menst hun prøvde å oppføre seg så voksent hun kunne. Stakkars jenta som såg ut som hun hadde skikkelig problem med å trekke inn denne røyken og smile samtidig ! 

Desse foreldrene burde blitt sperret inne og aldri slippe ut igjen!

Å når vi skal komme inn på den stakkars huden til desse små jentene som klør og irriterer. Tenk deg om 20 år hvordan huden deira vil se ut etter all sminken ! Di vil se ut som 40-50 åringer når di har kommet til 20 års alderen ! 

Nei til barn som blir kledd ut som barbie dukker og sexsymboler !

 

Hva synst du om saken ? Er dette riktig ?

2 kommentarer

theWonderfulSoupship

15.02.2013 kl.23:19

E e faen meg ærlig med deg! Folk som gjør ditta med barna sine burde skamme seg! >:c

Betina A. Kjellbotn

17.02.2013 kl.11:30

theWonderfulSoupship: Helt enig !

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits