Something randome ; 10 ting som irriterer meg!

Something random is up again og denne gangen skal jeg ta om ting som irriterer meg !

 

€ Folk som går sakte.

Når jeg prøver å rekke noe som foreksempel en buss eller noe sant så møter jeg ofte folk som bruker hele gaten og går kjempe sakte for å se seg omkring i byen.. Det er ikke sjans og komme forbi og eneste muligheten er å skubbe seg fremover til noen har forstått att di må flytte seg fordi dem ikke eiger gaten.. Folk som går sakte er også irriterendes når man er på et kjøpesenter. Di kan bråstoppe, skikke på klær og ikke ta hensyn til att folk prøver å komme seg forbi. Synst det er helt greit om personen / personene har et problem med å gå og foreksempel bruker rullator eller krykker men friske oppegåendes folk burde ha litt respekt for di andre som er rundt em, synst nå jeg!

€ Folk som tror att kjærlighet fungerer som på disney filmer.

Har hørt om folk som ikke vil leve lengere fordi dem slo opp med kjæresten sin. Ofte så er desse menneskene mellom 15 -20 år. Livet er ikke som i eventyrene. Man finner som oftest ikke "den rette" før i 30 -40 års alderen og viss man faktisk er ilag med den samme kjæresten resten av sitt liv i fra tennåra so er det faktisk bare et lykketreff som skjer med 1 av en  million ! Så kjære dere som tror vi lever i disney world. Gjør som jungelboken og ta livet som det faller seg.

€ Fjorten åringer som legger ut alt om hvor mye di elsker kjæresten sin etter noen dager!

Noen folk vet vist ikke hva det er å elske noen. Å elske noen er en ting som kan ta flere måner eller år ! Vi lever desverre forsatt ikke i Disney world.

€Folk som liker bilder på facebook og tror man har gjort noe bra for andre!

Desverre folkens så blir ikke kreftsyke barn friskere pga dere liker et bilde. Og ikke tror jeg att krigen i irak vil slutte heller fordi noen liker et bilde. Ser ofte bilder der det foreksempel står ; trykk liker viss du er glad i moren din, ignorer om du hater henne. Grunnen for att slike bilder blir lagt ut er fordi personen som legger det ut vil ha oppmerksomhet og får å være helt ærlig så tror ikke jeg att den personen gjør det får å støtte andre. Folk liker oppmerksomhet men dette er feil måte å få det på !

€ Folk som stirrer.

Det er bare så irriterendes. Jeg får både en følelse att det er noe med meg som er gale , om jeg kanskje har en skikkelig dårlig hår dag eller har stygge klær. Kutt ut folkens ! Det er creepy..

€ Jenter som brukeret tonn med brunkrem hver dag.

Ansiktet er helt mørkt og resten av kroppen helt hvit.. Gå for naturlig skjønnhet! 

€ Utroskap.

Skjønner bare ikke vitsen når man har kjæreste... Vet ikke om jeg klarer å sette ord på det heller! Utroskap gjør meg irritert! Når man har kjæreste så har man kjæreste. Deal with it eller slå opp !

€ Voksene mennesker som drar inn på chattesider for finne 12-14 år.

Pedofiler, voksene som bare trenger oppmerksomhet eller noen som bare vil tulle littegrand. Det er forsatt ikke gøy å få BARN til å kle av seg på internett!

€Popups.

Man prøver å finne noe på internett så dukker det opp hundre andre sider og vi må begynne og krysse ut alt. Popups er irriterendes og unødvendig! Iallefall di sidene som lager høy lyd !

€ Bomstasjoner.

Er det virkelig nødvendig å sette opp bomstasjoner når di med bil betaler veiavgifter og alle andre mulige avgifter for å faktisk eige en bil og kjøre den ? Bomstasjoner finnes nå over hele landet ! Man kan ikke krysse ei bru engang uten å måtte legge ut dyre dommer!

 

Er det flere som er enig med meg på noen av desse ?

 

Like facebook siden min her ; http://www.facebook.com/Aniteb.blogg.no

 

4 kommentarer

vaniljeogpepper

16.02.2013 kl.15:34

AMEN!! Her er det mang en sannhetens ord -hør,hør :))

Betina A. Kjellbotn

17.02.2013 kl.11:29

vaniljeogpepper: Ja ikke sant :)

Rebecca♥

18.02.2013 kl.18:05

Masse sant her!

,"Fjorten åringer som legger ut alt om hvor mye di elsker kjæresten sin etter noen dager!" Synes denne var så bra .Det er faktisk en forskjell på og være forelska og å elske noen :)

Betina A. Kjellbotn

26.02.2013 kl.18:28

Rebecca: Ja, ikke sant ?!

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits