Æsj !

Las nettopp om noe utrolig grusomt som virkelig gjør meg dårlig !

McDonalds skal krenkes i dag. "Tv 2 hjelper deg" har vøre inne på McDonalds og testet bakteriene som er på bordene. Di ga oss ett tips om att viss vi ville spise en burger så er det bedre og spise men do skåla !

«TV 2 hjelper deg» brukte en såkalt ATP-måler, som viser hvor mange mikroorganismer det er på en overflate. Den desidert høyeste målingen ble gjort på McDonald's sin restaurant på Grønland i Oslo.

Det første bordet som ble undersøkte, hadde en ATP-måling på 51.604. Bordet ved siden av målte enda høyere - 67.533. Teknologisk institutt anbefaler at målingene skal ligge under 500.

Jeg har selv sett hvordan bordene blir vasket her i Ålesund. Di bruker 1 klut som dem har nedi en bøtte og det er en psykisk utviklingshemma som vasker bordene. Maten blir bare skubbet på gulvet og andre mat rester blir bare gnidd utover borde før hun tar neste bord. Og det uten å skylle kluten. Så det di gjør er egentlig bare og fordele bakterier utover alle borda.

Er man borti bordet og tar borti maten som man skal spise etterpå så kan man bli syk pga di farlige bakteriene !

Jeg er glad for att jeg spiser så lite McDonalds mat men det skjer jo en gang i blandt og jeg foreksempel har dårlig tid og skal rekke noe. Sist gang jeg var på McDonalds så var det på Oslo S og får og vere helt ærlig så var det den værste plassen jeg noen gang hadde spist. Stappfullt, bordene var ikke ryddet, dårlig service osv. Men jeg og typen hadde dårlig tid pga togtider så vi bare sprang inn.

 

Hva synst du om denne saken ?

Spiser du ofte på McDonalds ?

 

Følg bloggen på facebook ; http://www.facebook.com/Aniteb.blogg.no

8 kommentarer

Linda Hansen

09.02.2013 kl.15:23

Jeg spiser ikke ofte der nettopp på grunn av dette, vaskingen deres suger. De vet sikkert ikke hva hygiene er en gang. :P

Celine Andrea Simonsen

09.02.2013 kl.15:35

Spiser der ikke ofte pga den dårlige hygienen! Æsj, er kvalmt å tenke på.

Miajosefine

09.02.2013 kl.15:37

Æsj, etter jeg så det programmet så skal jeg ALDRI spise der igjen! Sykt ekkelt. De fant du at det var bedre å spise inne på toalelettet på Mac donalds! Ekkelt....

sawyou

09.02.2013 kl.16:17

Spiser ikke så ofte på mcdonalds

ToppSminke

09.02.2013 kl.20:02

Så bra innlegg, bra tv2 hjelper deg har tatt fatt på saken! Ble vegetarianer for et halvt år siden, for jeg sjekka opp i sånne ting som dette, og syntes det er helt grusomt å tenke på både hvordan Mcdonalds behandler dyrene de bruker til å lage maten med, hvordan de lager maten og nå altså hvordan de driver butikkene sine! :)

Betina A. Kjellbotn

10.02.2013 kl.22:13

Topp Sminke: ja, de er grusomt og tenke på !

Betina A. Kjellbotn

10.02.2013 kl.22:15

Miajosefine: Mhm ! Det er grusomt !

Betina A. Kjellbotn

10.02.2013 kl.22:15

Linda Hansen: Mhm !

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits