Dagens oppsumering

Ble ikke mye blogging i dag heller desverre. Skal prøve å komme på noe bra å gjøre i morgen. Da kommer mest sannsyndlig typen på besøk og vi skal kose oss. Kanskje det blir en tur ut :)

Uansett så har dagen i dag gått sin gang. Dro på jobb i dag tidlig og koset meg der. Siden jeg holder på å mestre strikkemaskinen så har jeg begynt og lage en babykjole av alpakka ull som skal stilles ut i butikk. Dette kommer til å bli kjempe spennendes ! Skal ta bilde av den så fort den er ferdig. Ble nesten ferdig med den i dag, bare noen små justeringer igjen før jeg kan ta det endelige bilde. 

Når jeg var ferdig på jobb og enelig kom hjem så fekk jeg ordnet husleien og ordnet litt i økonomien. Nå er jeg 7000 kr fattigere og er så og si helt blakk til tirsdag!  Fekk plutselig rydde kick i stad også så jeg ryddet litt på stuen og kjøkkenet, vasket klær, vasket stue,kjøkken og gang gulvet og jeg håpet på å ha like mye energi i morgen slik jeg får gjort ferdig leiligheten.

I dag ble de grandis til middag - den normale "sunne" mat situasjonen som vanlige fattige studenter har. Men det er jo godt da heldigvis !

Imens jeg og lillesøsteren spiste så satt vi på en film som jeg ikke akuratt husket navnet på men den var litt artig. Helt typisk hundefilm der hunder snakker ed hverandre og lever egentlig som oss mennesker. Aldri sett filmen før men jeg måtte bare se den. Barnslig eller ikke.

Nå har jeg lagt meg godt tilrette i sengen og skal til å sove. Vøre en lang dag og dagen i morgen kommer nok til å bli like lang.

 

 

 

G'night alle sammen åsså blogges vi i morgen !

 

Hva har dere gjort på i dag ?

3 kommentarer

KAROLINE EMILIE

07.02.2013 kl.01:34

I au he spist pizza i dag! :D

Betina A. Kjellbotn

07.02.2013 kl.08:32

KAROLINE EMILIE: awesome ! Hjemmelaga pizza i helga borte me dokke da ? ;D

KAROLINE EMILIE

07.02.2013 kl.10:54

Hahaha, hadde ikkje vor dumt det nei :p

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits