HVA FEILER DET FOLK SOM GJØR SLIKE TING ?

Jeg har bestemt meg får å slutte å lese VG. Kvar gang jeg titter innom VG så har en eller anna gjort noe idiotisk ! Å i dag var det noe jeg er veldig imot og som jeg hater. Nemlig att folk hadde kuttet hoder av sauer og sette dem opp på staker rund omkring i Vestfold! Dette gjør meg kvalm og jeg tenker på hva FAEN di tenker på. Og for å ikke snakke om politiet og deira sin handlig om dette. Politiet hadde ikke tida til å holde på med dette og di viste heller ikke om det var en kriminell handling. Jeg mener att viss noen kutter av dyrehoder og stiller dem opp i parker slik att både unge og gamle kan se det er en alvorlig og kriminell handling som burde få konsekvenser for di som gjorde det !

Alle sauehodene var blodige, og ørene på dyrene var kuttet av.

Håper di lager en sak ut av dette og faktisk tar di som gjør det !

 

MAKABERT SYN: To blodige sauehoder var plassert på staker utenfor Borreparken lørdag morgen. Foto: Bjørn Nilsen, Gjengangeren

 

 

Hva synst dere om saken ?

 

4 kommentarer

vaniljeogpepper

03.02.2013 kl.19:12

Denne saken har jeg ikke lest om ,men det første jeg tenkte var saken om den ulven som ble skutt her på Fredag...kan det ha noe med dette å gjøre kanskje -en slags protest -uansett er det makabert og uriktig !!fysj!

Betina A. Kjellbotn

03.02.2013 kl.22:42

vaniljeogpepper: Det kan faktisk godt hende ;O

:)

04.02.2013 kl.08:57

bra blogg du har!

er superglad for at du tar opp slike ting!

Betina A. Kjellbotn

04.02.2013 kl.11:47

:): tusen takk :)

Gjør meg glad og kom med en kommentar her:

hits